Nytt snøfall forlenger skisesongen

Publisert

Etter et kraftig snøfall i Sierra Nevada i midten av mars ønsker et flertall av skianleggsoperatørene å forlenge sesongen til 5. mai.

Den siste tidens lavtrykk har ført til det kraftigste snøfallet i Sierra Nevada på flere sesonger. Det er registrert opptil en meter nysnø, og sterk vind førte til at bakkene ble stengt i to dager. Nå ønsker operatørene å maksimere utnyttelsen av de store snømengdene, noe som inkluderer et krav om å forlenge sesongen med en uke. Det vil i så fall bety at sesongen varer til langt ut i mai.

Europas sørligste skianlegg har for tiden rikelig med snø, etter en storm som skapte trafikkaos på veien opp til Sierra Nevada. I tillegg har snøfallet ført til at det nå er utstedt høyeste snøskredvarsel.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter