Nytt legesenter ferdigstilt i Altea

Publisert

Andres Ripoll og Carolina Punset, henholdsvis ordfører og byråd for helse i Altea, har erklært det nye legesenteret i calle Villajoyosa i Altea som ferdigstilt. Arbeidene ved senteret var ferdige allerede i september, men godkjenningen fra det valencianske helsedepartementet har latt vente på seg.

Andres Ripoll og Carolina Punset, henholdsvis ordfører og byråd for helse i Altea, har erklært det nye legesenteret i calle Villajoyosa i Altea som ferdigstilt. Arbeidene ved senteret var ferdige allerede i september, men godkjenningen fra det valencianske helsedepartementet har latt vente på seg. Men nå skal altså alt være i orden ved det 657 kvadratmeter store legesenteret, som er bygget på en flate for at brukerne skal slippe både heiser og trapper. Byggekostnadene har forløpet seg til rundt 332.000 euro, hvorav 262.000 euro er overført fra regjeringen i Valencia. Resten er finansiert av Altea kommune.  

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter