Nye tester er forklaringen på «flere smittede» i Alicante-provinsen

Publisert

I Alicante, Valencia og Castellon ser man antallet som har testet positivt for Corona-viruset øker.

Dette skjer samtidig som antallet innleggelser på sykehusene går ned, antallet alvorlig syke går ned og antallet friskmeldte øker.

Sykehusene i Alicante-provinsen er blant dem som nå har fått tilsendt nye hurtigtester. Det gjør at man nå øker antallet man tester og med det øker antallet som bekreftes smittet av Corona-viruset.

Helseminister i Valencia-regionen Ana Barcelona sier at det økende antallet bekreftede smittede henger sammen med flere utførte tester. Hun sier det ikke er økende smitte mellom folk i regionen.

1511 var på innlagt på sykehus med Corona-smitte pr 10. april. Dette er rundt hundre færre enn dagen før og laveste tallet siden 27. mars. Til sammen 346 er på intensivavdeling i provinsene Alicante, Valencia og Castellon.

Siden epidemien begynte har 8.137 personer blitt bekreftet smittet i Valencia-regionen frem til 10. april. Av disse er 2969 i Alicante-provinsen, 992 i Castellon og 4367 i Valencia. 31% av de smittede er eldre på pleiehjem i regionen.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter