Nye strenge regler i Valencia-regionen og Alicante-provinsen

Publisert

Søndag 24. januar ble nye strengere regler for folks bevegelse og samling annonsert for Valencia-regionen inkludert Alicante-provinsen. De nye tiltakene trer i kraft nå mandag 25. januar og de gjelder til og med 15. februar.

– Byer med mer enn 50.000 innbyggere «stenges» for inn og utreise helger og helligdager. Dette inkluderer: Valencia, Alicante, Elche, Torrevieja, Orihuela, Gandia og Benidorm. Man kan reise til nabokommuner for innkjøp foruten dette er man begrenset til bevegelser innenfor kommunegrensen.

– Samlinger utenfor hjemmets fire vegger er begrenset til to personer når de ikke allerede bor sammen. Unntaket er møter som gjøres i arbeids-sammenheng, undervisning, institusjonelle tema og pleie av omsorgstrengende.

– Private samlinger hjemme er i praksis forbudt. Kun de som bor sammen får samles.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter