Ny «Guinnisse-rekord» i Madrid

Publisert

Årets julenisseløp i Madrid lørdag 12. desember ble ny Guinness´s rekord. Hele 10.000 rød- og hvitkledde deltagere stilte til start for å løpe en sløyfe på 5,5 kilometer. Løpet hadde allerede rekorden fra i fjor etter å ha slått Dundalk´s Santa Runs tidligere notering i Irland. Løpet i den spanske hovedstaden var det fjerde i rekken og ble vunnet av Álvaro Lozano på tiden 17 minutter og 31 sekunder. 10.000 euro (en for hver deltager) ble donert til den spanske foreningen for multippel sklerose (Fundación Esclerosis Múltiple).

Den nye nisserekorden i Madrid innebærer nær en fordobling av fjorårets rekord. I 2014 stilte 5.173 personer til start og slo da rekorden til den irske byen Dundalk som var på 4.961 deltagere. Over 55 prosent av årets deltagere i Madrids Carrera de Papá Noel var kvinner.

Foto: IV Carrera de Papá Noel, Madrid, 12. desember 2015 (Youtube).

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter