Ny direkterute fra Alicante til Sevilla

Publisert

Allerede 10 dager før åpningen av hurtigtogforbindelsen mellom Alicante og Sevilla har det spanske jernbaneselskapet Renfe solgt 20% av billettene.

Allerede 10 dager før åpningen av hurtigtogforbindelsen mellom Alicante og Sevilla har det spanske jernbaneselskapet Renfe solgt 20% av billettene.

God respons fra publikum

Ti dager før første avgang på den nye høyhastighetslinjen har jernbaneselskapet Renfe allerede solgt 2000 seter og selskapet sier seg i en pressemelding svært fornøyd med responsen fra de reisende. Forhåndssalget utgjør nesten 20 prosent av de 10.000 billettene som er lagt ut for salg i perioden fra den 27.juli til og med 30.august.

Lyntoget vil ha avganger mellom Alicante og Sevilla hver tirsdag, fredag og søndag opplyser jernbaneselskapet på sin hjemmeside.

Fra Alicante til Sevilla på 4 timer og 30 minutter

Lyntoget forlater Sevilla klokken 09:05 og ankommer Alicante klokken 13:35. Klokken 16.00 returnerer toget til Sevilla. Reisetiden er 4 timer og 30 minutter, med stopp underveis i Cordoba, Puertollano, Ciudad Real, Cuenca, Albacete og Villena.

Lyntoget har en passasjerkapasitet på 324 seter på hver toget, av disse er 111 i Economy Plus og 213 i Economy.

Togforbindelser til Malaga og Cadiz

Renfe understreker samtidig at lyntoget mellom Alicante og Sevilla tilbyr forbindelser til Cadiz og Malaga, og ved kjøp av en enkeltbillett med Renfe garanteres passasjerene ankomst til også disse bestemmelsesstedene.

Fra Malaga forlate passasjerene María Zambrano-stasjonen klokken 08:40, for så å skifte over til lyntoget til Alicante i Cordoba. For reisende i motsatt retning forlater lyntoget Alicante klokken 16.00 og ankommer til Málaga klokken 21:30, igjen etter å ha skiftet tog i Córdoba.

Kampanjepriser

Den nye lyntogruten mellom Sevilla og Alicante markedsføres for tiden intenst og i kampanjeperioden kan reisende kjøpe sterkt reduserte billetter. Kampanjeprisene har 70 prosent rabatt sammenliknet med den fastsatte prissatsen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter