Norwegian ekspanderer i Spania

Publisert

Flyselskapet Norwegian åpner ny rute til Madrid i 2014. Selskapet skal også opprette fast base på Tenerife, med flyvninger både sommer og vinter. I tillegg utvides tilbudet med flere avganger på allerede eksisterende ruter. De nye utvidelsene innebærer at Norwegian fra og med neste år flyr regulært til fem forskjellige destinasjoner i Spania. Foruten de nye basene i Madrid og på Tenerife, er selskapet allerede etablert i Alicante, Malaga og Las Palmas på Gran Canaria.

I tillegg til rutene mellom Spania og Norge, utvider selskapet med reiser mellom Spania og andre land i Europa, blant annet til Tyskland. Det skal opprettes nye ruter til Berlin fra Tenerife og Las Palmas og flere avganger på eksisterende ruter som Malaga-Hamburg, Tenerife-Hamburg, Malaga-München og Malaga-Køln. I tillegg opprettes det ny rute fra Malaga til Warszawa i Polen.

I følge selskapets egen hjemmeside er Norwegian Air Shuttle per dags dato Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa med 382 ruter til 121 destinasjoner. Norwegian hadde nærmere to millioner passasjerer i oktober, en økning på 19 prosent sammenlignet med oktober 2012.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter