Norwegian åpner ruter fra Spania til USA

Publisert

Flyselskapet Norwegian vil fra og med juni neste år åpne langdistanseruter fra Barcelona i Spania til flere destinasjoner i USA. Selskapet blir blant annet det første i Spania som tilbyr direkteruter til San Francisco. I tillegg åpnes det ruter til New York, Miami og Los Angeles.

Med det nye tilbudet blir Norwegian også det første lavprisselskapet som tilbyr interkontinentale reiser fra Spania. Prisene vil ligge på 179 euro og oppover (rundt 1.600 kroner). Alle destinasjonene får minst to avganger i uken, fire til New York. De nye langdistanserutene inngår i en omfattende satsing i Europa og Spania. Selskapet har i dag fast base ved syv spanske flyplasser (Alicante, Barcelona, Gran Canaria, Madrid, Málaga, Palma og Tenerife Syd).

Tidligere i år opplyste Norwegian at de åpner nye ruter fra Spania til Island. Her er oppstarten allerede i november i år med avganger til Reykjavík to ganger i uken fra både Barcelona og Madrid.

Les også: Norwegian flyr Spania-Island

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter