Norske studenter involvert i dødsulykke

Publisert

Norske studenter skal være blant de skadde i en bussulykke i Spania der 13 personer er bekreftet omkommet. Ulykken skal ha skjedd ved Freginals i provinsen Tarragona syd i Catalonia. Bussen var på vei fra Valencia til Barcelona med et sekstitalls spanske og utenlandske studenter. Nasjonaliteten til de omkomne er foreløpig ukjent. Tredve personer skal være fraktet til sykehus med skader, hvorav flere er utenlandske Erasmus-studenter fra blant annet Norge. Det skal også være skadde fra Spania, Sveits, England, Tyrkia og Ukraina, opplyser avisen El Mundo.

Etter det man vet skal bussen ha kommet over i motgående kjørebane på en veistrekning ved Freginals i Tarragona. Bussen skal ha truffet en personbil med to personer som kom i motsatt kjøreretning. De to skal være skadet. Bussen var en av fem på vei tilbake til Barcelona fra den årlige Las Fallas-feiringen i Valencia. Ulykken skal ha skjedd i sekstiden om morgenen søndag 20. mars.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter