Norsk kvinne funnet drept

Publisert

Den 61 år gamle Kvinnen ble funnet mandag 30. april på et hotell på Mallorca og politiet etterforsker dødsfallet som et drap. Mannen som kvinnen reiste med etterlyses av politiet.  Kvinnen ble funnet ille tilredt med flere kutt, avisen «Diario de Mallorca» skeriver det var mye blod på åsstedet.

 

Politiet holder alle muligheter åpne og venter nå på en obduksjonsrapport. Kriminalteknikere anslår at kvinnen ble døde natt til søndag eller tidli på mandags morgen.

Ifølge vitner som bor på leilighetshotellet,  i turistområdet Can Pastilla, skal paret ha kranglet heftig kvelden før kvinnen ble funnet død. De pårørende har i følge UD blitt varslet om dødsfallet.

 

– Utenriksdepartementet er kjent med at en norsk borger skal ha blitt funnet død i Spania. De pårørende er varslet, sier pressevakt Astrid Sehl i UD til NRK.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter