Norges beste øyenbrynstylister i Albir

Publisert

Norges store øyenbrynstylister Fred Hamelten og Tonje Fjeldberg Elshaug har lenge drømt om å utvide virksomheten sin til også å gjelde Spania. I februar ble drømmen til virkelighet da de åpnet en ny avdeling på eksklusive Albir Medical.

Idet SpaniaPosten ankommer Albir Medical, spiller og synger Therese Ulvan foran et stort publikum. I et hjørne står Tonje og Fred og hører på, sammen med Laura Dominguez, eieren av Albir Medical. Tonje kan ikke unngå å felle en tåre.

EN STOR DAG

Er dette en stor dag for deg?   

-Ja, det er det. Mitt første møte med Albir Medical var som kunde, og jeg var meget imponert over kvaliteten på behandlingene. At klinikken har blitt kåret som nummer to i verden innen sin kategori, er et stort pluss.

Hun har i mange år arbeidet innen skjønnhetsindustrien, og har alltid hatt en lidenskap for makeup, klær og hår.

-Min «karriere» startet i min mors frisørsalong, ler hun. Jeg fulgte ivrig med. Da jeg var omtrent ni år, svidde jeg håret til to av mine venninner ved å lage min egen blanding for å hjelpe de å få slett hår.

Hun legger til, litt mer alvorlig:

– I mars 2012 åpnet jeg Glimt Bli Ny Studio i Trondheim, og interessen for konseptet har vært stor. Jeg sier alltid til kundene mine: Skjønnhet kommer innenifra, men hva er galt med litt hjelp utenfra?

KJENDISENES STORE YNDLING

Fred, som er kjent som Norges øyenbrynskonge og kjendisenes store yndling, smiler til sin kollega. Hans lidenskap for øyenbryn startet da han var tre år og fant et pinsett som han forelsket seg i.

-Det var min første kjærlighet, forteller han. Min mor jobbet med øyenbryn og jeg fulgte med på hva hun gjorde. En dag fikk jeg style brynene til en slektning, og resultatet ble bedre enn min mors!

Etter det fant han ut at han hadde øye for dette.

-Fra å være tre år og finne en pinsett, har jeg nå tre års venteliste. Mange av dagene i 2018 er allerede fullbooket.

 DIAMANT- OG GULLBELAGTE PINSETTER

Mange assosierer også Hamelten med hans spesialdesignede diamant- og gullbelagte pinsetter. Verdensstjernen Rihanna fikk i forbindelse med sitt siste norgesbesøk en diamantbesatt pinsett i gave.

-Rihanna ble kjempefornøyd, smiler Hamelten. Hun sendte meg faktisk en veldig hyggelig melding på Twitter hvor hun offisielt takket meg for den luksuriøse gaven.

Fred lar seg avbilde sammen med et ungt par før han vender oppmerksomheten tilbake til SpaniaPosten.

-Visste du at Tonje var en av mine første elever? Opplæringen hun var med på var veldig intensiv, og tok hele åtte måneder. Det var ikke lett. Jeg er veldig streng, ler han.

 EN GOD FORRETNING

Elshaug bekrefter at det er ingen spøk.

Opplæringen var kjempetøff, sier hun. Jeg gråt flere ganger. Han er en ordentlig perfeksjonist. Men det var verdt det. Jeg elsker det jeg holder på med og forretningen går over all forventning.  

Minuttene går, og salen fylles opp med gjester og journalister som står i kø for å utveksle et par ord med det populære artistparet.

Hva er det som gjør dere så populære?

-Det er nok fordi vi er perfeksjonister begge to, sier Fred. Hver person skal ha skreddersydde bryn, og når man tenker på at alle bryn er satt sammen helt ulikt blir to kunder aldri lik hverandre.

De tar plass i den andre enden av salen, hvor alt utstyret står klart for å skjemme bort noen av gjestene med nye øyenbryn. Mens de jobber, følger publikum ivrig med. En eldre dame tar frem kameraet og knipser i vei.

-Dette har jeg lyst til å prøve, sier hun. Disse to er noen ordentlige kunstnere!

Eieren av Albir Medical kommer bort til SpaniaPosten. Hun forteller at klinikken utfører det aller meste innen skjønnhetspleie, estetisk medisin og plastisk kirurgi.

-Vi var nylig å se på TV2, opplyser hun fornøyd. De fortalte at det er vår dyktige kirurg og fornuftige priser som trekker nordmenn hit.

FIKK GRATIS BEHANDLING

Kristine Lunde som nettopp er ferdig med behandlingen kikker seg fornøyd i speilet.

-Det er bare helt utrolig hvor mye formen på øyenbryn kan forandre på ansiktet ditt, sier hun opprømt. Jeg er kjempefornøyd med resultatet og takknemlig for alle de gode tipsene jeg har fått.   

Når SpaniaPosten forlater lokalet, har det dannet seg en lang kø med kunder som vil bestille time. Der er ingen tvil om at øyenbryn har blitt en populær «moteartikkel». 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter