Norge spiller mot Spania 25. mars: Slik kjøper du billetter

Publisert

Det er nå mindre enn en måned til fotball-kampen mellom det norske landslaget og det spanske. Det er La Rosaleda fotballstadion i Malaga som blir arena for fotball-kampen lørdag 25. mars.

Kampen er en del av kvalifiserings-rundene som leder opp til fotball-EM. Sluttspillet avgjøres i Tyskland i 2024.

Slik kjøper du billett til landslags-kampen mellom Spania og Norge

Billettene legges ut for salg torsdag 2. mars klokken 11.00 på websiden https://tickets.rfef.es/. Det er satt en begrensing på opptil seks billetter pr. person pr. transaksjon. Prisene begynner på 25 Euro for en billett på langsiden. De dyreste billettene koster 80 Euro, det er for en sitteplass. Det selges også “familie-pakker” med fire billetter for 90 Euro tilsammen.

La Rosaleda og Malaga håper å få arrangere fotball-VM i 2030. Spania har sendt inn sin søknad sammen med Portugal. De konkurrerer mot Ukrania om å få arrangere mesterskapet i 2030.

Håland har villa i Marbella

For Erling Håland blir oppholdet på Costa del Som “som å være hjemme”. I 2022 kjøpte Håland en 981 kvadratmeter stor villa i et av Marbellas flotteste områder. TV2 skriver om Erling Hålands bolig i SpaniaBoligen, som stod ferdig i 2018, ligger på en eiendom med fantastisk utsikt over byen og Middelhavet. Eiendommen har et stort utendørs basseng, utendørs dusjanlegg, samt en stor hage med flere sittegrupper. Bassenget alene er på 77 kvadratmeter. 375 av boligens kvadratmetre er bygget under bakken. Hele tomten er på intet mindre enn 2091 kvadratmeter.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter