Nærmer seg tilbaketrekning fra Kosovo

Publisert

Rundt 250 spanske soldater er i full gang med de siste forberedelsene til en endelig tilbaketrekning fra Kosovo, sier en talsmann for forsvarsdepartementet. Forsvarsminister Carme Chacón opplyste at Spania skal trekke seg tilbake fra Kosovo på en pressekonferanse den 19. mars. Siden den gang har prosessen med å flytte spanske styrker og utstyr tilbake til Spania pågått.

Rundt 250 spanske soldater er i full gang med de siste forberedelsene til en endelig tilbaketrekning fra Kosovo, sier en talsmann for forsvarsdepartementet. Forsvarsminister Carme Chacón opplyste at Spania skal trekke seg tilbake fra Kosovo på en pressekonferanse den 19. mars. Siden den gang har prosessen med å flytte spanske styrker og utstyr tilbake til Spania pågått. Ifølge general José Julio Rodríguez, skal alt utstyr og alle soldater være ute av Kosovo innen utgangen av september.I ti år har Spania vært innvolvert i fredsbevarende arbeid på Balkan.  

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: