Nå kan du surfe med 4G i Spania

Publisert

NetCom har nå åpnet for at norske og svenske kunder kan benytte LTE 4G-nettet til såkalt roaming i Spania, men vær oppmerksom på at den nye tjenesten kan koste deg dyrt.

 

NetCom har nå åpnet for at norske og svenske kunder kan benytte LTE 4G-nettet til såkalt roaming i Spania, men vær oppmerksom på at den nye tjenesten kan koste deg dyrt.

Bakgrunnen for at eierselskapet TeliaSonera tilbyr 4G i spania er nettopp for at Spania er det foretrukne ferieland for skandinaver. TeliaSonera var først ute med å tilby 4G surfing i utlandet. Første land ute var Sverige, Danmark og Estland,

Ved 4G blir hastighetene betydelig høyere, men vær altså oppmerksomhet på prisene. Det blir kjapt ganske kostbart å surfe på nettet, for hvert døgn har du mulighet til å bruke 30/20 MB til en fast pris på kr. 39,-. Når grensen er nådd, mottar du en SMS med informasjon om hvordan du kan kjøpe ny datapakke. Det er imidlertid ikke mye du kan laste ned innenfor disse grensene. I Spania kan du f.eks. laste ned et videoklipp i to minutter for hver pakke du kjøper. En time vil koste deg 30 pakker eller ca. 1 500 kroner i teorien. Sjekk www.netcom.no for mer utfyllende prisinformasjon.

NetComs kunder får 4G-hastigheten på Yoigos mobilnett i Spania. Selskapet er et av TeliaSoneras datterselskaper.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...





Nyttig å vite:

Relevante nyheter