Mot slutten på maske-bruk i Spania

Publisert

I Spania nærmer man seg nå slutten på obligatorisk bruk av ansiktsmaske som middel mot Covid-smitte.

[Oppdatering 6. April – Helsedepartementet varsler at påbud om ansiktsmaske innendørs fjernes 20.april. Kravet opprettholdes kun på sykehus, sykehjem og i kollektivtrafikken.]

Ekspertene som gir rådene regionale myndigheter bruker som underlag for sine oppdateringer mener man nærmer seg tidspunktet for hvor det siste påbudet generelle påbudet kan fjernes, påbudet om maske innendørs.

Ekspert-gruppen anbefaler likevel at man opprettholder påbudet om maske-bruk innendørs til etter påske. En periode hvor Spanjolene reiser mye og samles i store grupper tilknyttet opptog etc.

Myndighetene har signalisert at nedtrappingen vil bli bekreftet om kort tid med virkning fra og med slutten av april måned.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter