Mistanke om voldtekt på direkten i spanske Big Brother

Publisert

En mannlig deltaker fra realityserien Big Brother i Spania (Gran Hermano) er utvist etter beskyldninger om overgrep på kjæresten i programmet. Hendelsen ble som alt annet på huset filmet og vist direkte på programmets streaming-kanal. Bildene av den mulige voldtekten er overbragt politiet Guardia Civil som etterforsker saken.

Dersom politiet kommer frem til at den kvinnelige deltageren (24) ble voldtatt, vil serien bli stoppet. Den 4. november ble mannen (24) som er mistenkt for overgrepet utvist av ledelsen i programmet. Også kvinnen ble bedt om å forlate showet, for å motta psykologisk hjelp fra kriseteamet. Kvinnen er imidlertid gitt muligheten til å komme tilbake til konkurransen dersom hun ønsker det. Anmeldesen kommer ikke fra kvinnen selv, men fra en tredje part opplyser politiet.  

Den spanske versjonen av Big Brother er inne i sin 18. sesong og filmes for kanalen Telecinco i Guadalix de la Sierra like utenfor Madrid. Gran Hermano Revolution som programmet heter på spansk er tidligere anmeldt for å tillate rasistiske ytringer fra deltagerne. 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter