Misfornøyd horekunde klaget til politiet

Publisert

En mann i Valencia ville anmelde en gate-prostituert for å utføre en dårlig jobb. Han hadde betalt 30 Euro for å benyttet seg av kvinnens tjenester på gaten i Albal, like syd Valencia, men han var ikke fornøyd og ville klage.

Klagen fremmet han til Policia Local i kommunen som i stedet for ga mannen en bot på 800 Euro for å ha kjøpt tjenester fra en prostituert på gaten. Prostitusjon er ikke ulovlig i Spania men slike tjenester kan ikke “nytes” hvor som helst.

Spesielt i dette industri-området syd for Valencia har man lenge arbeidet for å få slutt på den gateprostitusjon som utøves i området. En kvinne ble funnet drept etter å ha forsvunnet fra dette området i 2021. Og en annen ble funnet skutt i brystet tilbake i 2004.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter