Minnekirken jubilerer

Publisert

Det er 40 år siden Pastor Olav Kr Strømmes Minnekirke ved Solgården åpnet. Helgen 10. – 11. oktober markeres det med seminar, boklansering og konsert.

Arrangementene er åpne for alle. Lørdag blir det seminar ledet av forfatter og prest Eyvind Skeie. Blant annet deltar Olav Kr Strømmes nevø; Gunnar Strømme og Sjømannskirkens generalsekretær Ørnulf Steen. Jubileumsboken “Minnekirkens merkedager”, skrevet av Aslaug Sikveland Haugen, blir lansert og alle som deltar på seminaret vil få boken. Påmelding er senest onsdag 7. oktober og det blir satt opp kirkebuss. 

Lørdag kveld holder Hanne Krogh jubileumskonserten Livets Fasetter. Billetter kan kjøpes i Sjømannskirken i åpningstiden. 

Søndag 11.oktober blir det selvfølgelig jubileumsgudstjeneste. Der deltar foruten Trine Færevåg og Ørnulf Steen, domprost Jan Otto Myrseth som representerer biskopen i Bjørgvin.  

Etterpå blir det kirkekaffe med bløtkake. Man kan komme med korte hilsener til Minnekirken, vel og merke hvis man melder det inn til kirken på forhånd. Jubileumsboken blir også presentert og delt ut. 

– Minnekirken har vært, og er, et viktig samlingsted for mange. Vi håper at mange av disse kommer på feiringen og finner en kirke de kjenner og føler seg hjemme i, sier daglig leder og prest Trine Færevåg.

Mer info om arrangementene og påmelding finner du på Sjømannskirkens hjemmesider. 

Av: Runa Stolenberg Dahl

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter