Mener svensk «krim-psykopat» stod bak drapet på to spanjoler

Publisert

En svensk statsborger er i følge spansk politi skutt og drept mistenkt for drapet på to personer i Valencia. Identiteten til mannen er ikke bekreftet og identitetstyveri kan ikke utelukkes. Spanske aviser har torsdag 14. september likevel navngitt drapsmannen, en person som skal ha sonet en lengre fengselsstraff for narkotikaforbrytelser i Sverige. Mannen som omtales som psykopat skal ha skrevet og utgitt flere noveller og kriminalromaner.

Tirsdag 12. september ble en svensk statsborger skutt og drept av politiet i Valencia. Det opplyser spansk politi. Mannen er mistenkt for drapet på en spanjol som ble funnet partert i en koffert ved en container i byen. Under pågripelsen skal den mistenkte ha drept en politibetjent med kniv. Politimannen døde på stedet.

Opplysningene i drapssaken i Valencia er foreløpig ikke bekreftet og identitetstyveri kan ikke utelukkes. Spanske aviser har torsdag 14. september likevel navngitt drapsmannen. Mannen heter Pierre Danilo Larancuent (36), er svensk statsborger med latinamerikansk bakgrunn (Argentina).

Den antatte gjerningsmannen skal ha sonet en lengre fengselsstraff i Sverige for smugling av narkotika. I fengselet skal han ha skrevet og utgitt flere noveller og minst to romaner «Män utan nåd» i 2012 og «Med döden som skugga» i 2013. Bøkene er av typen kriminalromaner skrevet sammen med en annen innsatt Richard A. R. Nilsson, dømt til livstid for drapet på tre personer i 1999. Begge drapene i Valencia skal være utført med kniv og beskrives som ikke ulikt fremgangsmåten til hovedpersonen i krimbøkene.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter