Madrid: Muslimer protesterer mot terror

Publisert

Dagen etter terror angrepene i Barcelona samlet muslimer seg på Plaza Sol midt i Madrid for å vise sin avsky for handlingene gjort dagen før på Las Ramblas.

Med rop om «Samlet mot terrorisme» samlet et hundretall seg på plassen som markerer «sentrum» av Spania, plaza Sol. Til stede var muslimer, representanter for islamske organisasjoner og sympatisører.

 En talskvinne på Plaza del Sol uttalte at, de som drepte i Barcelona gjorde ikke forskjell på hudfarge, religion eller nasjonalitet. Islam er en fredelig religion, hva enkelte gjøre i religions navn endrer ikke det. Vi må også kjempe mot ghettofisering, fattigdom og sosial marginalisering så vi unngår at flere unge radikaliseres.

 Demonstrasjonen ble avsluttet klokken 14.00. Man leste da opp et manifest hvor man på nytt fordømte det som hadde skjedd dagen før samtidig som man oppfordret folk til å stå i sammen og ikke bidra til mer hat.

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter