Lurer forretningsmenn i Alfaz del Pi

Publisert

I en pressemelding hevder PPs talskvinne, Maite Huerta, at PSOE i flere år har lurt forretningsmenn med bevilgninger det ikke er noen garanti for. PSOE derimot, påstår Huerta prøver å tvinge frem nedleggelser av bedrifter som har midlertidige lisenser og som påventer endelige bevilgninger.

PP anmeldte i januar i år byråd for byggesaker, Vicente Andres Soler Soler (PSOE), for å ha gitt tillatelse til selskapet «La Colina del Albir SL» til igangsettelsen av en campingplass i Serra Gelada gaten like ved naturområdet «Sierra Helada». PP hevdet det var ulovlig å bygge på området og at Regjeringen hadde utarbeidet en ny vurdering av tomten som ville gjøre det mulig å bygge der.

FALSKE BESKYLDNINGER

Siden denne hendelsen, har PSOE ifølge Huerta gjentatte ganger uten grunn beskyldt PP for å anmelde andre lokale selskaper for å drive forretning uten godkjente lisenser.

I en pressemelding påstår PSOEs talsmann, Toni Such, at det nå har kommet nok en klage fra PPs talskvinne, denne gangen mot selskapet som driver sommerkino i Albir. Such hevder «Huerta vil tvinge fram en nedleggelse på tross av at driften har en midlertidig lisens som er i påvente av en endelig tildeling.»

Huerta, derimot, hevder at det er «ikke lagt inn en eneste klage mot noen lokal bedrift», utenom «La Colina del Albir». I dette tilfellet mener Huerta at PSOE ikke bare må stilles til ansvar for masseødeleggelse av terreng og skog, men også for å ha mottatt betaling fra selskapet for å bevilge lisensene.

KREVER GJENNOMSIKTIGHET

Huerta påstår at PSOE bruker klagen hun la inn om ulovlig bevilgning av byggetillatelse for campingplassen til å spre falske rykter om at PP nå gjør det samme mot flere andre lokale forretningsmenn. Hun understreker at hennes eneste formål er «at alt som blir behandlet på Rådhuset må gjøres på en gjennomsiktig måte, og i henhold til loven.»

Samtidig advarer talskvinnen lokale selskaper om at de må være forsiktige med å akseptere visse lisenser, fordi de kan være ulovlige og de kan vise seg å være uten noen garantier. Dette kan medføre at de med tiden kan bli tvunget til å rive det de har bygget, uten noen form for kompensasjon.

Huerta hevder videre at Toni Such og PSOE gjør alt de kan for å sverte hennes rykte med sine «ondsinnete uttalelser og løgner.» «Nå prøver Such nok engang å diskreditere meg med falske anklager ved å beskylde meg for å ha lagt inn klage mot selskapet som driver sommerkino i Albir.»

Huerta forsikrer om at hvis PP vinner valget i mai, vil hun gjøre alt hun kan for at selskaper som i dag ennå ikke har oppnådd endelige lisenser vil få legalisert hver og en av sine forretninger, hvis loven tillater det.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter