Luis Rubiales’ mor innlagt på sykehus dager etter at hun sultestreiket

Publisert

Moren til Luis Rubiales, den suspenderte presidenten i det spanske fotballforbundet, ble brakt til sykehus da tilstanden hennes forverret seg onsdag, to dager etter at hun innledet en sultestreik, opplyser en lokal prest.

Angeles Bejar låste seg inne i Divina Pastora-kirken i hjembyen Motril i Sør-Spania mandag, etter å ha blitt kritisert og opprørt over sønnens uønskede kyss med fotballspilleren Jennifer Hermoso.

En prest i kirken, som identifiserte seg som fader Antonio, fortalte onsdag til media at Béjar måtte kjøres til sykehus.

“Jeg må fortelle dere at hun har fått en krise, hun har blitt verre, og de måtte ta henne med til sykehuset i all hast”, sa han utenfor kirken. “Så hun er ikke lenger her, hun måtte til sykehuset fordi kvinnen allerede var sliten og hadde mange problemer, inkludert blodmangel, så hun måtte dra”, la han til.

Béjar følte seg “engstelig og svimmel” og sa at hun hadde uregelmessigheter i hjerterytmen, forklarte fader Antonio.

Han sa også at Luis Rubiales snakket med henne før hun ble kjørt til sykehuset.

“Sønnen hennes (Luis Rubiales) ringte henne, ja, han har ringt henne, og de har vært i kontakt. Og sammen bestemte de (familien) at hun måtte på sykehus”, sier fader Antonio.

Spanske fotballedere krever Rubiales’ avgang
Tirsdag krevde kommisjonen av presidenter i de spanske fotballforbundene, kjent som presidentene i de territorielle forbundene, Rubiales’ avgang i en uttalelse som ble offentliggjort mandag etter et krisemøte.

Rubiales ble lørdag suspendert av FIFA, verdens fotballforbund, etter å ha tvangskysst spilleren Jennifer Hermoso under feiringen av kvinnelandslagets VM-seier.

“Etter de siste hendelsene og den uakseptable oppførselen som har skadet omdømmet til spansk fotball, ber presidentene om at Luis Rubiales umiddelbart trekker seg som president i RFEF (det kongelige spanske fotballforbundet)”, heter det i uttalelsen fra RFEF på vegne av den regionale presidentkomiteen.

Rubiales har konsekvent nektet å trekke seg på grunn av hendelsen med Hermoso sist søndag i Sydney, og hevder at kysset var frivillig, til tross for uttalelser fra Hermoso, som sa at han følte seg “sårbar og utsatt for en aggresjon”. Spillerne og en rekke trenere fra kvinnelandslaget krever at han går av, og regjeringen vil også at han skal gå av.

Samtidig har den spanske påtalemyndigheten innledet en etterforskning som kan føre til en siktelse for seksuelle overgrep mot Rubiales på grunn av det uønskede kysset Jenni Hermoso ga ham da Spania vant kvinne-VM 20. august, ifølge en uttalelse fra den spanske påtalemyndigheten mandag.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter