La Nucía: Dyrere vann

Publisert

PPs kommuneledelse i La Nucía har vedtatt å sette opp prisen på vann med 30 til 40 prosent. Opposisjonspartiet PSOE reagerer på økningen og mener kommunen er i ferd med å bli én av de dyreste i Valencia-regionen. Partiet påpeker at ledelsen for bare to måneder siden økte avgiftene på tømming av søppel og at en økning av prisen på vann vil gå utover økonomien til kommunens innbyggere. Avgiftsøkningene representerer i følge opposisjonen et løftebrudd fra ordfører Bernabé Cano (PP) som under forrige valgkamp skal ha lovet gratis infrastruktur til velgerne.På grunn av dårlig økonomi har kommuneledelsen i La Nucía vedtatt store økninger i så vel vann- og renovasjonsavgifter som i den kommunale vei- og eiendomsavgiften. Innbyggerne i kommunen deltok tidligere i år i en underskriftskampanje mot ledelsens avgiftspolitikk der det ble samlet inn rundt tusen underskrifter. Et overslag som ble presentert i avisen Información i mai viste at en husstand i La Nucia i år sammenliknet med i fjor kunne komme til å måtte betale mellom 300 og 400 euro mer i kommunale avgifter.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter