Krisetiltakene forlenges med 15 dager

Publisert

Som SpaniaPosten varslet om tidligere blir krisetiltakene forlenget med nye 15. dager. Regjeringen vil at folk skal holde seg hjemme til over påske, så man unngår den store forflytningen av folk og de store folkesamlingene den spanske påskefeiringen normalt betyr.

Man vil trolig også se en innstramming fra myndighetenes side. Det vil si mindre fleksibilitet rundt muligheten folk har hatt til å gå ut av huset. Myndighetene vil trolig øke fokuset på å stoppe spredningen av sykdommen for å bremse og stoppe antallet nye tilfeller.

Tiltakene ble først satt i verk 15. mars og var opprinnelig varslet å vare til 29. mars. Tiltakene forlenges nå til 12. april.

Spania forventer å se en økning i antallet alvorlig syke og døde de neste dagene. Dette som følge av hvordan sykdommen opprinnelig utviklet seg i Kina og senere i Italia. I Kina har man siste to ukene knapt sett nye tilfeller.

Smitten kom senere til Spania så utviklingen ligger flere måneder etter her. Sentrum for smitten i Spania er hovedstaden Madrid.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...






Nyttig å vite:

Relevante nyheter