Korps satte ti nye Guinness-rekorder!

Publisert

Titusener av musikere fra Valencia-regionen satte lørdag 26. mai hele ti nye rekorder i Guinness rekordbok. I et gedigent arrangement på fotballstadionet Mestalla i Valencia ble det satt verdensrekord i største ensemble av saksofoner, engelske horn, oboer, valthorn, trompeter, tromboner, eufonium, klarinetter. I tillegg ble det satt rekord i kroppstromming og totalt sett den største parade av musikkband i historien.

Rundt 23.000 musikere fra 427 forskjellige musikkforeninger i Castellón, Valencia og Alicante hadde stilt opp for anledningen. Målet for rekordforsøket var 14 nye rekorder. Ti av dem ble oppnådd.

Arrangementet ble holdt lørdag 26. mai i anledning 50-årsjubileumet til organisasjonen av musikkforeninger i Valencia-regionen Federación de Sociedades Musicales de la Comunidad Valenciana (FSMCV). Organisasjonens medlemmer har tidligere i år satt tre andre Guinness-rekorder, nærmere bestemt rekorden for største gruppe musikere fra samme familie med besteforelder, barn og barnebarn i en og samme opptreden, største gruppe musikere fra samme slekt med den samme familien pluss fettere og kusiner, nieser og nevøer samt verdens største klassetime i musikk med over 5.000 elever i alderen 8 til 16 år.

Foto: Rundt 23.000 musikere fra 427 forskjellige musikkforeninger i Castellón, Valencia og Alicante hadde stilt opp på fotballstadionet Mestalla i Valencia for å sette 14 nye rekorder hos Guinness World Records. Ti av rekordene ble oppnådd.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...





Nyttig å vite:

Relevante nyheter