Korps satte ti nye Guinness-rekorder!

Publisert

Titusener av musikere fra Valencia-regionen satte lørdag 26. mai hele ti nye rekorder i Guinness rekordbok. I et gedigent arrangement på fotballstadionet Mestalla i Valencia ble det satt verdensrekord i største ensemble av saksofoner, engelske horn, oboer, valthorn, trompeter, tromboner, eufonium, klarinetter. I tillegg ble det satt rekord i kroppstromming og totalt sett den største parade av musikkband i historien.

Rundt 23.000 musikere fra 427 forskjellige musikkforeninger i Castellón, Valencia og Alicante hadde stilt opp for anledningen. Målet for rekordforsøket var 14 nye rekorder. Ti av dem ble oppnådd.

Arrangementet ble holdt lørdag 26. mai i anledning 50-årsjubileumet til organisasjonen av musikkforeninger i Valencia-regionen Federación de Sociedades Musicales de la Comunidad Valenciana (FSMCV). Organisasjonens medlemmer har tidligere i år satt tre andre Guinness-rekorder, nærmere bestemt rekorden for største gruppe musikere fra samme familie med besteforelder, barn og barnebarn i en og samme opptreden, største gruppe musikere fra samme slekt med den samme familien pluss fettere og kusiner, nieser og nevøer samt verdens største klassetime i musikk med over 5.000 elever i alderen 8 til 16 år.

Foto: Rundt 23.000 musikere fra 427 forskjellige musikkforeninger i Castellón, Valencia og Alicante hadde stilt opp på fotballstadionet Mestalla i Valencia for å sette 14 nye rekorder hos Guinness World Records. Ti av rekordene ble oppnådd.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter