Konservativ politiker innrømmer at han var full i kirka, nekter å ha hatt sex der

Publisert

Man referer til “noen hendelser” som fant sted natt til lørdag. Den erke-konservative polikere hadde hatt “intime relasjoner” i kirken. Dette under tronen på prosesjons-flåten tilhørende broderskapet Santísimo Cristo de La Columna.

Brorskapet Santísimo Cristo de La Columna i Elche har ber at PP-politikeren Jose Navarros, fra det høyre-konservative Partido Popular, sier fra seg medlemskapet i den religiøse organisasjonen.

Det hele startet under forberedelsene til påske-prosesjonen hvor han hadde “med “symptomer på beruselse” og oppførte seg uanstendig.

I en uttalelse understreket rådmannen at han hadde uttrykt sin “anger” overfor de ansvarlige for kirken og brorskapet og men opplyste at han har trukket tilbake sin opprinnelige avskjedssøknad for “ikke å sverte sitt navn”.

Hadde sex i kirken nattestid

Byrådsmedlemmet fra Partido Popular kom med denne uttalelsen etter at det ble offentliggjort at Navarro hadde hatt intime relasjoner i kirken. Mer nøyaktig under tronen prosesjons-flåte tilhørende broderskapet Santísimo Cristo de La Columna.

I sin uttalelse benekter rådmannen dette “kategorisk”. “Jeg har ikke begått noen seksuell handling inne i kirken”, hevder han.

Han avslører også at han har anmeldt de som “har spredt dette ondsinnede ryktet”, som han insisterer på at han benekter og “som det ikke finnes bevis for, og heller ingen anmeldelse”.

Navarro beklaget sin “upassende oppførsel” inne i kirken, hvor han sa at han gikk “sammen med en gruppe venner og etter en festmiddag, påvirket av alkohol”, noe han ba om unnskyldning for overfor familien, brorskapet, kollegene i selskapet og de som kjenner ham. “Men jeg har ikke i noe tilfelle begått de handlingene jeg er anklaget for”, gjentok han.

Byrådsmedlemmet har tatt “fullstendig avstand” fra oppførselen til ordføreren i Elche, Pablo Ruz, og kommuneledelsen, som han har bedt om en “oppriktig og dyptfølt unnskyldning”. “Ordføreren har bebreidet og fordømt min oppførsel og bedt meg om å be om unnskyldning til sognepresten og brorskapet”, sier Navarro.

Ordføreren og resten av kommuneledelsen i Elche har nektet å uttale seg om hendelsene.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter