Kommunen hadde fest med stripper

Publisert

Rådhuset i Alcalá de Henares utenfor Madrid skaper overskrifter etter at en fest med en profesjonell stripperske ble arrangert hos kommunen. Feiringen skal ha vært en avskjedsfest for en av de mannlige ansatte, med alkoholservering, mat og den noe uvanlige underholdningen. Saken ble først avslørt da et opptak av stripperen ble lagt ut på sosiale medier.

Flere i kommuneledelsen (PSOE, Somos Alcalá og Izquierda Unida) skal ha vært tilstede på festen, men hadde i følge kilder hos kommunen gått hjem før kveldens «høydepunkt». Lederen for opposisjonspartiet Ciudadanos i Alcalá mener likevel at representantene bør trekke seg fra sine verv. Partiet har også bedt om en avklaring om hvem som betalte for festen og hva som eventuelt gikk på kommunens regning.

Kommuneadministrasjonen i Alcalá de Henares skal på forhånd ha godkjent arrangementet, en avskjedsfest for en administrativt ansatt som gikk av med pensjon. Kommunen skal imidlertid ikke visst om stripperen. Det er nå varslet at kommunen vil foreta en intern gjennomgang av saken der sanksjoner vil bli vurdert dersom feiringen var i strid med reglementet.

Les også: Bestilte «eksorsist» til rådhuset

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter