15.2 C
Alicante
30.4 C
Málaga
22.9 C
Las Palmas de Gran Canaria

Koffertene «flyr» på Ibiza-flyplass

Ved flyplassen på Ibiza er det ikke bare flyene som flyr. Nylig avslørte amatøropptak fra passasjerer hvordan også kofferter og bager kan fare gjennom luften. Iberia som har ansvar for håndtering av bagasje ved flyplassen har etter hendelsen mottatt en formell klage fra flyplasselskapet Aena.

Det spanske flyplasselskapet Aena har levert en klage til Iberia Airport Services for uvøren behandling av bagasje ved flyplassen på Ibiza. Klagen kommer etter at flere passasjerer nylig filmet hvordan en av de ansatte lot kofferter og bager fare gjennom luften tilsynelatende helt uten tanke på skade på innholdet. Også en barnevogn skal ha fått hard medfart i opprydningen som skal ha skjedd etter at bagasjen hadde falt av en tralle under transport mellom flyet og terminalen.

Aena sier i en uttalelse at de betrakter hendelsen som et engangstilfelle og har bedt Iberia påse at liknende episoder ikke oppstår i fremtiden. Videoen av den kritikkverdige bagasjehåndteringen er delt på sosiale medier. For å se opptaket, klikk her: www.youtube.com/watch?v=-XZDSuA7NLY

 

 

 

 

 

Relaterte saker

- Advertisement -