Koffertene «flyr» på Ibiza-flyplass

Publisert

Ved flyplassen på Ibiza er det ikke bare flyene som flyr. Nylig avslørte amatøropptak fra passasjerer hvordan også kofferter og bager kan fare gjennom luften. Iberia som har ansvar for håndtering av bagasje ved flyplassen har etter hendelsen mottatt en formell klage fra flyplasselskapet Aena.

Det spanske flyplasselskapet Aena har levert en klage til Iberia Airport Services for uvøren behandling av bagasje ved flyplassen på Ibiza. Klagen kommer etter at flere passasjerer nylig filmet hvordan en av de ansatte lot kofferter og bager fare gjennom luften tilsynelatende helt uten tanke på skade på innholdet. Også en barnevogn skal ha fått hard medfart i opprydningen som skal ha skjedd etter at bagasjen hadde falt av en tralle under transport mellom flyet og terminalen.

Aena sier i en uttalelse at de betrakter hendelsen som et engangstilfelle og har bedt Iberia påse at liknende episoder ikke oppstår i fremtiden. Videoen av den kritikkverdige bagasjehåndteringen er delt på sosiale medier. For å se opptaket, klikk her: www.youtube.com/watch?v=-XZDSuA7NLY

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter