Kø til badestranden i oktober

Publisert

Sol og høye temperaturer betyr travle stender på Costa Blanca. At vi er kommet til midten av oktober, ser ikke ut til å stoppe folk fra å nyte strandlivet. Med makstemperaturer på over 25 grader og godt over 20 grader i vannet er det lite som minner om høst.

Både fastboende og feriereisende kunne nyte godt av det fine været 12. oktober. Mange spanjoler fra steder inn i landet hadde også utnyttet fri på nasjonaldagen til å ta seg en langhelg ved Middelhavet. Interessen for sol og varme skal blant annet ha ført til lange køer på veiene inn til Benidorm. Hotellene i den populære feriebyen er i følge bransjen nær fullbookede, noe man håper skal merkes også for barer og restauranter.

I følge prognoser fra spansk meteorologisk institutt Aemet vil temperaturene langs Middelhavet holde seg på samme nivå de nærmeste dagene. Det er også meldt sol gjennom hele helgen 14. og 15. oktober.

Les også: Paddle surf på bølgene i Torrevieja 

 

 

 

 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter