Kaos da pengene fløy

Publisert

Et offentlig bad i Villena opplevde mandag 20. juni en uvanlig situasjon da tusenvis av euro i 500- og 200-sedler plutselig ble strødd utover området. Sedlene skal ha kommet ut av badehåndkleet til en gutt som var på klassetur. Da gutten skulle bruke håndkleet føk pengen utover og ble spredt med vinden. Synet av pengene skapte ville tilstander blant skolebarna som skal ha kastet seg over de flyvende sedlene. Politiet måtte til slutt tilkalles for å ordne opp i kaoset.

Til sammen 3.700 euro i 500- og 200-sedler (ca. 35.000 kroner) skal ha ligget i guttens håndkle. I følge avisen Información var det faren som hadde gjemt pengene der og lagt håndklet i et skap hjemme. Der skal det ha ligget i et års tid før gutten ved en feiltagelse fikk det med seg til det offentlige utendørsbadet i Villena. Ved hjelp av politiet skal alle sedlene ha kommet til rette.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter