Kaller Donald Trump en klovn

Publisert

Den spanske sangeren Julio Iglesias vil ikke lenger synge på kasinoer som eies av Donald Trump. «Han er en klovn. Og unnskyld til alle klovner» sier den verdenskjente sangeren i et intervju. Iglesias som er Spanias mestselgende artist gjennom tidene skal ha hatt mange opptredener i Trumps lokaler, men uttaler at dette nå er slutt. Begrunnelsen for å boikotte den republikanske presidentkandidaten skal være hans uttalte ønske om å kaste ut alle papirløse latinamerikanere fra USA dersom han blir president.

Donald Trumps famøse uttalelser om innvandrere som falt før sommeren var spesielt rettet mot immigranter fra Mexico, et land Julio Iglesias har et nært forhold til og hvor han turnerte jevnlig på 1980- og 1990-tallet. I et intervju med den katalanske avisen La Vanguardia omtaler den spanske sangeren Trump som en mann som «tror han kan reparere verden mens han glemmer hva immigranter har gjort for landet hans. Han er en klovn. Og unnskyld til alle klovner».

Iglesias er ikke den første spanjolen til å legge seg ut med Trump. Tidligere i år annonserte den spanske mesterkokken og restauranteieren José Andrés at han ikke lenger ville samarbeide med den amerikanske forretningsmannen. Andrés som eier en rekke restauranter i USA skulle egentlig ha startet opp en ny restaurant i Trumps nye luksushotell i Washington. Etter uttalelsene om mexicanere har Andrés brutt kontrakten.

Les også:Spansk kokk får hjelp mot Trump

Foto: Julio Iglesias (Wikimedia Commons).

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter