Kaldere vær i Spania

Publisert

Spansk meteorologisk institutt Aemet melder om kaldere vær i Spania. Fra og med lørdag 21. november vil temperaturene falle betraktelig over hele peninsulaen og øygruppen Balearene. En kaldfront fra nord vil bevege seg mot syd og skape vinterlige forhold spesielt i nordligere deler av landet. Det er ventet frost og is på nettene i innlandet og snø over 700 meter. Værendringene vil etter hvert også kunne merkes på Kanariøyene. Fra og med mandag 23. november er det imidlertid forventet at temperaturene igjen skal stige. Været kan bli noe ustabilt de første dagene i uken.

I tillegg til kaldere vær er det ventet at luftstrømmene vil ta med seg skylaget som de siste dagene har blitt liggende mange steder. Det betyr at man kan forvente bedre luftkvalitet i områder rundt større byer som har vært påvirket av luftforurensning, melder Agencia Estatal de Meteorología (Aemet).

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter