Gratis hus og jobb til den som vil drive bar

Publisert

I Villalgordo del Marquesado er man for tiden uten landsbyens viktigste samlested, den lokale baren. Den ble lagt ned noen uker tilbake og kommunen har nå tilbudt gratis bolig for den som vil flytte til Villalgordo del Marquesado i Cuenca og drive baren videre.

Ordfører Natalio Valencia sier i et intervju at kommunen stiller opp med lokale som er ferdig utrustet med oppvarming, kjøleskap og en helt ny bolig som er under oppføring. Det eneste den som driver baren må stå for selv er strømregninga og betale sin egen skatt (autonomo).

– Baren er hvor hele landsbyen samles, inkludert de som kommer hit hver helg. Om vi forblir uten bar hvor skal vi ellers treffe hverandre, sier ordføreren.

Interesserte kan sende en mail på villalgordo-marquesado@local.jccm.es

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter