Ingen omkomne av Corona-viruset siste døgn – rekordfå nye smittede

Publisert

Det er i Spania ikke registrert noen dødsfall som kan knyttes til Corona-viruset siste døgn. Antallet nye som har testet positivt for viruset er nede på 96 personer for siste døgn. Man mån tilbake til 6. mars for å finne ett tilsvarende lavt tall.

Madrid og Barcelona forblir områdene hvor smitten er sentrert. I kystområdene i Valencia regionen og Andalucia finner man rundt 1/5 antall smittede i forhold til antallet i Madrid f.eks.

70% av de som omkom av Corona-viruset i Spania var pasienter på Spanias sykehjem. Rundt 19.000 av de totalt 27.121 som er registrert omkommet av årsaker som kan knyttes til Corona-viruset var pasienter på disse institusjonene i Spania. Det er minst 12 saker på gang i rettssystemet mot spanske sykehjem knyttet til Corona-dødsfallene.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter