– Ikke-vaksinerte kan bli nektet adgang.

Publisert

President for Valencia-regionen, Ximo Puig, har uttalt seg om Covid-situasjonen i regionen i lys av en økende smitte-rate. Puig sier at de som nå ikke er vaksinert vil bli nektet adgang til enkelte steder og arrangementer i regionen. Denne siste smittebølgen har blitt knyttet til ikke-vaksinerte i regionen.

Ximo Pugi oppfordret igjen de siste 400.000 innbyggerne i Valencia regionen som ennå ikke har vaksinert seg om å gjøre nettopp dette.

Presidenten understreker at det ikke vil bli innført nye restriksjoner i Valencia-regionen til tross før en økende smitterate. Regionen har igjen passert over 100 nye smittede pr. 100.000 innbyggere.

I Valencia-regionen er man i gang å studere lovligheten av å kreve «vaksine-pass» for adgang til restauranter, barer og hoteller.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter