Iberia rammet av streik

Publisert

Spanias største flyselskap, Iberia, er rammet av pilotstreik midt i den travle juleperioden. Den 15. desember måtte selskapet innstille 50 flyvninger. Av de flyene som gikk, var minst 40 % forsinket. Rundt 300 piloter er tatt ut i streik, etter at forhandlingene mellom flyvernes fagforeninger og flyselskapsledelsen brøt sammen for få dager siden. De to partene setter seg atter en gang til forhandlingsbordet den 17.

Spanias største flyselskap, Iberia, er rammet av pilotstreik midt i den travle juleperioden. Den 15. desember måtte selskapet innstille 50 flyvninger. Av de flyene som gikk, var minst 40 % forsinket. Rundt 300 piloter er tatt ut i streik, etter at forhandlingene mellom flyvernes fagforeninger og flyselskapsledelsen brøt sammen for få dager siden. De to partene setter seg atter en gang til forhandlingsbordet den 17. for å forsøke å løse situasjonen.      

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter