Iberia rammet av streik

Publisert

Spanias største flyselskap, Iberia, er rammet av kabinpersonalestreik. Det har medført at 400 flyvninger har blitt innstilt i løpet av et par dager. Det er særlig innlandsrutene til Andalucía, Valencia, baskerland, Asturias, Galicia og Barcelona som rammes, i tillegg til rutene til Lisboa, Paris, London, Brussel og Frankfurt.

Spanias største flyselskap, Iberia, er rammet av kabinpersonalestreik. Det har medført at 400 flyvninger har blitt innstilt i løpet av et par dager. Det er særlig innlandsrutene til Andalucía, Valencia, baskerland, Asturias, Galicia og Barcelona som rammes, i tillegg til rutene til Lisboa, Paris, London, Brussel og Frankfurt. Madrids flyplass Barajas og Barcelonas flyplass El Prat er mest berørt at kaoset som har oppstått som følge av streiken.   
   

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter