Hjemreisen fra Mallorca var et mareritt

Publisert

En voldsom haglstorm overrasket passasjerene på Austrian Airlines flight OS434, som tok av fra Palma de Mallorca kl. 15.30 den 9. juni. Pilotene klarte å lande flyet i Wien, til tross for at det mistet deler av nesen og fikk knuste vinduer.

Ifølge avisen Última Hora befant flyet, en Airbus 320, seg i rundt 6000 meters høyde over Hartzberg i Østerrike da det kom inn i et voldsomt tordenvær med hagl. Flyet fikk omfattende skader, noe som førte til at flyplassen i Wien ble varslet. Pilotene klarte imidlertid å lande flyet kl. 18.00 søndag uten ytterligere problemer, til stor lettelse for de skrekkslagne passasjerene, som fikk en helt annen avslutning på Mallorca-ferien enn de hadde håpet på.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter