Håper på gjenåpning av Rygge i 2018

Publisert

Moss lufthavn Rygge er kjøpt opp av selskapet Jotunfjell Partners som vil gjenåpne flyplassen. Rygge hadde før den ble nedlagt i fjor direkteruter til en rekke destinasjoner i Europa, herunder spanske feriesteder som Alicante, Málaga og Mallorca. En talsmann for selskapet sier til NRK at passasjerer og flyselskaper nå må lokkes tilbake dersom gjenåpningen skal bli en suksess.

Jotunfjell Partners AS er fra før eier av firmaet som drev tax-freebutikken på Rygge. Tirsdag 4. april ble det klart at den nye investoren har kjøpt alle aksjene i Rygge sivile lufthavn, et selskap som tidligere var eid av Orkla, Thon Holding og Østfold Energi.

Rygge ble stengt i november i fjor etter at Ryanair la ned sin base ved flyplassen. Nedleggelsen førte til at en rekke billigruter forsvant, blant annet flere direkteruter til Alicante, Málaga og Mallorca i Spania.

Les også: Tax-free-investor vil gjenåpne Rygge

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter