Gratis Internett på alle flyplasser

Publisert

Aena vil tilby gratis Internett på alle landets flyplasser. Det spanske flyplasselskapet har siden desember i fjor operert med frie wifi-tjenester, men vil nå utvide servicen og tilby ubegrenset tilgang og raskere nettforbindelser. Oppdraget er lagt ut på anbud. Dersom alt går etter planen vil tjenesten kunne tilbys fra og med oktober, melder selskapet.

Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea (Aena) vil tilby gratis og ubegrenset tilgang til Internett via trådløse nettverk med firedobling av hastigheten på nettjenesten. Dette vil gjelde for alle Aenas 46 flyplasser. Selskapet vil også fortsette med sin Premium-service der passasjerer som ønsker det kan betale for enda bedre wifi-tjenester samt andre tilleggstjenester. I følge selskapet er Aena blant de mest konkurransedyktige på pris innen dette feltet i Europa, billigere enn for eksempel London (Heathrow), Paris (Charles de Gaulle), Berlin (Tegel), Brussel, Amsterdam og Lisboa. Kontrakten som er lagt ut på anbud vil ha en varighet på to år.

Foto: Terminal ved hovedflyplassen i Madrid, Aeropuerto Adolfo Suárez Madrid-Barajas.

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter