Gratis hundekurs i Albir

Publisert

Søndag 11. mai arrangerer nabolagsforeningen Cuidemos El Albir gratis hundekurs på golfbanen i Albir. Arrangementet er et samarbeidsprosjekt mellom Cuidemos El Albir, frivillighetsorganisasjonen USAR 13 DYA og idrettsrådet i byen Alfaz del Pi.

Det er første gang nabolagsforeningen arrangerer et slikt kurs og opplæringen vil fokusere på grunnleggende etologiske teknikker for at lære våre hunder bedre å kjenne.

Kurset vil bli ledet av erfarne hundelærere fra USAR DYA, en organisasjon som er spesialisere seg på å bistå med letehunder ved søk etter personer som for eksempel har gått seg vill eller blitt fanget i ruinene til bygninger som har rast sammen grunnet naturkatastrofer eller konstruksjonsfeil.

Talsmannen for foreningen, Justo López sier at deltakerne gjerne må ta med hundene sine og at hundeopplæringskurset er gratis og åpnet for alle. Opplæringsdelen av kurset starter kl.10.00 og kursstedet er golfbanen i Boulevard de Los Musicos i Albir.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter