Gonzales skal skilles

Publisert

Det er blitt kjent at Spanias tidligere statsminister, Felipe Gonzales, skal skilles etter nærmere 40 års ekteskap med eksstatsministerfrue Carmen Romero. Ryktene har versert i månedsvis, og nå har endelig en representant fra PSOE bekreftet overfor El Mundo, at de to skal skille lag. Paret, som giftet seg i 1969 og har tre barn sammen, forsikrer at de ikke flytter fra hverandre på grunn av en tredje part.

Det er blitt kjent at Spanias tidligere statsminister, Felipe Gonzales, skal skilles etter nærmere 40 års ekteskap med eksstatsministerfrue Carmen Romero. Ryktene har versert i månedsvis, og nå har endelig en representant fra PSOE bekreftet overfor El Mundo, at de to skal skille lag. Paret, som giftet seg i 1969 og har tre barn sammen, forsikrer at de ikke flytter fra hverandre på grunn av en tredje part. Snarere hevder de at årsaken er de store arbeidsmengdene de to er belastet med.    

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter