Generell vaksinering er i gang

Publisert

De første som ble vaksinert i Spania var pasienter på sykehjem som har vært helt frie for Covid-smitte. På Orihuela Costa var den første som mottok vaksinen 98 år gamle “Pamela” en av beboerne på sykehjemmet Savia hvor alle ble vaksinert.

Nå er man i gang med neste fase av vaksineringen i gang på Marina Baixa og Vega Baja. Helseregionen Torrevieja var den første i Spania som vaksinerte alle ansatte.

8. januar startet vaksinering via lokalsykehuset i Villajoyosa samtidig som vaksinen distribueres ut til de lokale helsestasjonene i området.

Blant de som prioriteres nå er ansatte i helsesektoren blant dem ambulansepersonell, sykepleier og leger på intensivavdelingen etc.

Vaksineringen av eldre på sykehjem fortsetter. I Alfaz del Pi vaksinerte man lørdag 9. januar 265 beboere på sykehjemmet Forum l’Alfas.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter