Frykter for helsen til spansk hertuginne

Publisert

Helsetilstanden til spanske Cayetana Fitz-James Stuart, kjent som La duquesa de Alba, skal være alvorlig. Den 88 år gamle hertuginnen har ligget på sykehus med lungebetennelse siden søndag 16. november og er for øyeblikket ikke ved bevissthet, skriver avisen El País. Tirsdag 18. november ble hun etter familiens ønske fraktet hjem til sin bolig i slottet Palacio de las Dueñas i Sevilla der hun fortsetter å få medisinsk behandling.

Bekymringen for helsen til den populære hertuginnen deles av familien og alle hennes fans i Spania. Utenfor slottet i Sevilla skal en gruppe mennesker har samlet seg i påvente av ny informasjon om helsetilstanden.

Legeteamet som hjalp hertuginnen på sykehuset i Sevilla ser i følge avisen El País alvorlig på situasjonen og oppgir pusteproblemer, hjerte og høy alder som risikofaktorer.

Den 88 år gamle Cayetana Fitz-James Stuart ble etter familiens ønske tirsdag 18. november fraktet hjem til sin bolig i slottet Palacio de las Dueñas der hun fortsetter å få medisinsk behandling. Hertuginnen skal være omgitt av sine barn og ektemannen Alfonso Díez. De siste to årene skal hertuginnens helse ha forverret seg betraktelig og hun har angivelig kun ved sjeldne anledninger forlatt slottet i Sevilla, et sted hun flyttet til etter å ha giftet seg for tre år siden.

Les også: Hertuginnen av Alba (85) er nå endelig nygift

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter