Fritt frem for å samle venner og familie på bar og cafe

Publisert

Spanias helseminister Salvador Illa sier man tillater folk å samle seg i grupper opptil 10 personer i de av Spanias regioner som er i fase 1. Det er ingen tidsbegrensning på dette hverken med tanke på når på dagen og hvor lenge man kan være sammen.

Det er ingen tidsbegrensning på når man kan dra på bar, cafe eller restaurant. Man kan bli så lenge man vil da disse arealene er definert som “sikre” så lenge folk følger reglene om å holde avstand til andre grupper og terrassen bare tillater 50% gjester av det som normalt er maks tillatt.

Helseministeren sier også at staten lar det være opptil regionale myndigheter å justere tidspunktet for nå barn under 14 år får gå ut. Nå som sommeren nærmer seg øker temperaturen i provinsene langs Middelhavet.

De regionale myndighetene for Valencia-regionen ba nettopp om nettopp dette noen dager tilbake med tanke på varmen.

Unntaket for denne “nye friheten” er de som er smittet av Corona-viruset eller som har hatt direkte kontakt med smittede. Disse gruppene er påkrevd å holde seg isolert hjemme fortsatt.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter