Francos barnebarn anmeldt for rasisme

Publisert

Francisco Franco Martínez Bordiú, Francos eldste barnebarn, er anmeldt for rasisme og overfall. Martínez Bordiú skal ha ankommet sentralbanestasjonen i Zaragoza for sent til å komme på hurtigtoget til Madrid. Da han forsøkte å hoppe over sikkerhetsgjerdet for å forsøke å komme med toget, kom to kvinnelige jernbaneansatte for å stoppe han. De to ble brutalt dyttet i bakken.

Francisco Franco Martínez Bordiú, Francos eldste barnebarn, er anmeldt for rasisme og overfall. Martínez Bordiú skal ha ankommet sentralbanestasjonen i Zaragoza for sent til å komme på hurtigtoget til Madrid. Da han forsøkte å hoppe over sikkerhetsgjerdet for å forsøke å komme med toget, kom to kvinnelige jernbaneansatte for å stoppe han. De to ble brutalt dyttet i bakken. En sikkerhetsvakt av latinamerikansk opprinnelse så opptrinnet og gikk for å stanse den avdøde fascistdiktatorens barnebarn, som kvitterte med å skjelle ut sikkerhetsvakten, før han kastet henne i bakken og kom med en rekke rasistiske bemerkninger. Sikkerhetsvakten måtte behandles på sykehus, før hun var i stand til å oppsøke politiet for å anmelde overgrepet.     

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...






Nyttig å vite:

Relevante nyheter