Forkledd dame ville stjele baby

Publisert

En 21 år gammel kvinne skal ha forsøkt å stjele en nyfødt baby ved Hospital La Fe i Valencia. Kvinnen som hadde kledd seg ut som sykepleier hadde tidligere prøvd på det samme ved et sykehus i Cartagena i Murcia. Ingen av forsøkene skal ha ført frem og kvinnen ble søndag 13. mars pågrepet på gynekologisk avdeling på sykehuset i Valencia. Motivet bak handlingen er foreløpig uklart.

Pågripelsen ved Hospital La Fe i Valencia skal ha skjedd etter at et par som nettopp hadde fått barn avslørte kvinnen. Hun skal ha dukket opp på rommet deres forkledd som sykepleier og sagt at den nyfødte måtte til kontroll.

Kvinnen skal ha gjort til sammen fem forsøk på å stjele nyfødte barn, tre ved sykehuset i Valencia og to ved sykehuset i Cartagena. Kvinnens motiv er foreløpig uklart.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter