FN vil etterforske dødsfall

Publisert

FNs torturkomité skal etterforske en anmeldelse rundt et mistenkelig dødsfall i Spania. Det dreier seg om en sak der den senegalesiske immigranten Lauding Sonko omkom i det han svømmende forsøkte å ta seg inn i Ceuta sammen med tre landsmenn i 2007. Striden dreier seg om hvorvidt Sonko ville ha overlevd hvis grensevaktene og Guardia Civil hadde hjulpet han.

FNs torturkomité skal etterforske en anmeldelse rundt et mistenkelig dødsfall i Spania. Det dreier seg om en sak der den senegalesiske immigranten Lauding Sonko omkom i det han svømmende forsøkte å ta seg inn i Ceuta sammen med tre landsmenn i 2007. Striden dreier seg om hvorvidt Sonko ville ha overlevd hvis grensevaktene og Guardia Civil hadde hjulpet han. Det er Lauding Sonkos søster, Fatou Sonko, som har levert anmeldelsen til FN sammen med et krav om oppreisning fra den spanske stat.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter