Flyplass-ansatte stjal fra koffertene

Publisert

Fire bakkeansatte ved flyplassen i Alicante er under etterforskning mistenkt for å stjele fra bagasjen til de reisende. Totalt 61 tilfeller av tyveri skal være registrert. Tyveriene ble oppdaget via overvåkingskameraer, etter at politiet hadde fått mistanker.

De fire bakkeansatte ved Aeropuerto de Alicante-Elche skal ha blitt avslørt etter at antallet passasjerer som hadde meldt om tap av gjenstander fra bagasje var blitt unormalt høyt.

Tyvegodset skal i følge politiet være levert tilbake. Gjenstander av alle slag ble stjålet, inkludert mindre verdifulle ting som en pakke tyggegummi, batterier, kulepenner m.m.

De mistenkte skal ha påsett at de ikke ble sett av kollegaer. I tillegg skal de ha passet på å stille seg bak vegger og pilarer for ikke å bli fanget opp av kameraene. I følge Alicante-avisen Información er de mistenkte fra to forskjellige selskaper, Handling Swissport og Iberia. Personene som er under etterforskning er i alderen 23 til 57 år.

 Trenger du leiebil fra Alicante flyplass?

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter