Fly og tog på én billett

Publisert

Det spanske jernbaneselskapet Renfe og flyselskapet Iberia vil dersom alt går etter planen snart tilby fly- og togreise på én og samme billett. Internasjonale flyruter skal knyttes opp mot høyhastighetstoget (AVE) med tilpassede rutetider, én innsjekking og med kun ett reisedokument. Tilbudet er først og fremst rettet mot utenlandske reisende som skal fly til Spania og senere videre til en annen by.

Spansk departement for utvikling (Ministerio de Fomento) sier løsningen med kombinert billett inngår i en større plan for bedre integrering mellom forskjellige transportmidler i Spania og at tilbudet lanseres i en tid med historisk høy pågang av turister. Den nye billettypen skal etter planen tilbys kundene innen få uker, skriver avisen El Mundo.

Les også:

Verdens mest attraktive reisemål

Lyntog-forbindelse endelig på plass

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...






Nyttig å vite:

Relevante nyheter